Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Voorkom ziekteverzuim door de fysieke en mentale weerbaarheid van je werknemers te verbeteren

Je herkent het vast wel dat de maatschappelijke ontwikkelingen ervoor zorgen dat we steeds meer werk moeten doen met minder mensen. Er wordt veel gedaan aan het voorkomen van ziekteverzuim. Vanuit de nieuwe Arbowet, die in 2017 is ingegaan, is een preventiemedewerker in sommige gevallen zelfs verplicht. Toch is er hoog en lang ziekteverzuim bij werknemers met burn-out en overspannenheidsklachten.

Een zieke werknemer kost geld

Wij hoeven je als werkgever natuurlijk niet te vertellen dat een zieke werknemer gemiddeld tussen de € 250,- en € 400,- euro per dag kost. Je hebt te maken met directe kosten als loondoorbetaling en Arbodienstverlening en indirecte kosten als productieverlies en eventueel vervangend personeel of externe inhuur (bron: MKB servicedesk) We hoeven dus niet uit te rekenen wat een werknemer kost welke 3-4 maanden thuiszit met een burn-out.

Trainen met ademtherapie en running therapie

Wij zijn van mening dat het voor een groot deel licht aan de fysieke en mentale weerbaarheid van de werknemer. Het komt erop neer dat het lichamelijk en fysieke bewustzijn weer getraind kan worden. Dit door ademtherapie in combinatie met running therapie. Daarnaast kunnen aanvullende therapieën worden ingezet die wij aanbieden. Hiervoor gelden aantrekkelijke tarieven. Na ongeveer 17 weken heeft een werknemer het lichaamsbewustzijn weer terug en heeft hij of zij geleerd om bewust zijn of haar energie onder controle te houden en de belastbaarheid van het lichaam en geest te verhogen.

Stuur een mail naar Sander

Invalid Email

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll naar boven