Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Reiki

Weer diepe ontspanning ervaren.

Reiki herstelt jouw innerlijke balans

Reiki gaat uit van een gehele (holistische) benadering van de mens (en elk ander levend wezen). Dit betekent dat ervan uit wordt gegaan dat alles op alles invloed heeft: je fysieke lichaam, je emoties, je herinneringen, je ervaringen en je gedachten. Als mens ben je niet één van deze elementen, maar het geheel ervan. Dat betekent dat je dus voor verschillende redenen een reikibehandeling kunt krijgen. Reiki is een energie die de zelfhelende kracht van je lichaam heractiveert en werkt dus in op al deze elementen tegelijk.

Wat is Reiki precies?

Heel eenvoudig uitgelegd: Vanuit natuurkundig oogpunt bestaat alles uit energie. Reiki maakt gebruik van de energie uit het universum om ons heen.  Wij vinden dat Reiki voor iedereen is en ook voor iedereen beschikbaar mag zijn, alleen al om de wereld een klein beetje mooier te maken door te geven wat je kunt.  In de praktijk gebruiken we diverse handposities op en boven het lichaam waardoor de doorgegeven energie het benodigde werk kan doen. Bij de behandeling houdt gewoon je kleren aan, eventuele metalen zaken, zoals sieraden/riemen wel graag afdoen.Â

Reiki is een proces van zelfgenezing

Wij geven de energie door, maar zijn in deze zin geen genezer. Jij doet het helende werk zelf met de energie die je krijgt. Daar waar het het meest nodig is zal de heling beginnen. Ook als dat niet de plek is waar op dat moment de pijn zit. Reiki is ondersteunend en aanvullend. Wanneer je een reguliere arts nodig hebt om je klachten te behandelen zullen we je altijd daarheen verwijzen. Reiki kan dan bijvoorbeeld helpen om de last van bijwerkingen van medicatie te verlichten of om de werking van medicijnen te ondersteunen en daarmee het totale helingsproces te bevorderen.

Hoe ziet de Reiki behandeling eruit?

Bij iedere behandeling bespreken we van te voren je behoeftes, je intenties en aan het eind nemen we de tijd om je rustig weer op weg te helpen. Je zult je ontspannen voelen, misschien zijn er emoties waar je nog even over wilt praten. Je krijgt de tijd om even tot jezelf te komen.  De energie werkt door. Het is een helingsproces dat in je lichaam op gang wordt gebracht en stopt niet op het moment dat ik stop met je te behandelen. Daarom is er ook gelegenheid voor nazorg in de dagen erna. Bij de behandeling houdt gewoon je kleren aan, eventuele metalen zaken, zoals sieraden/riemen wel graag afdoen.

Tarief:

60 minuten € 40,-

Meer weten? Neem contact op met Melanie.

Spirit

Stuur een mail naar Melanie

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll naar boven