Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94
Icon-04

Meer ontspanning voor lichaam en geest...

Op lichamelijk niveau uit zich dit in het aanspannen van bepaalde spieren of het inhouden en aanpassen van de ademhaling.

Deze processen verlopen vaak onbewust, brengen het lichaam uit zijn natuurlijke evenwicht en kosten veel energie. Dit kan zich uiten in psychische en/of lichamelijke klachten zoals burnout, futloosheid, stress, slapeloosheid, hoofdpijn, negatieve gevoelens, onvrede, piekeren of bijvoorbeeld nek-, schouder- en rugklachten.

Icon-07

Weer diepe ontspanning ervaren

Misschien herken je ook wel eens dat je niet eens wat meer tijd voor jezelf maakt.

Hierdoor kun je innerlijke onrust en heb je behoefte aan bijvoorbeeld een dagje sauna of…toch zul je de volgende dag weer met dezelfde innerlijke onrust verder gaan met je dagelijkse bezigheden en opgeslokt worden door de omgeving en situatie waarin je je dag in dag uit in begeeft. Dit komt omdat je maar een element tot rust brengt. Vaak is dat alleen maar lichamelijk wat natuurlijk ook zijn effect heeft op je gemoedstoestand. Gehele innerlijke balans bereik je door het geheel te benaderen.

Icon-06

Alles weer
in balans

Heb je dat wel eens, van die vage klachten waar je de vinger maar niet achter kunt krijgen, zo van “Waarom heb ik dat nou, er is toch geen reden voor?”

Je kunt er mee leven, maar ’t voelt niet lekker. Een groot aantal factoren kan maken dat je slechter functioneert dan voorheen of zelfs helemaal uit de roulatie raakt.

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll naar boven