Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Sander Huisman

Ik ben Sander Huisman, geboren op 10-04-1972 en ben opgegroeid met sporten en bewegen. Bij alles wat ik ondernomen heb vanaf mijn jeugd is bewegen, en dan het liefst in de buitenlucht, zo'n beetje de rode draad geweest. Vroeger had ik de droom om fitness instructeur te worden. In 2007 heb ik eerst mijn diploma sportmassage gehaald om vervolgens, met flink wat anatomische kennis, personal trainer te worden.

Dit werk heb ik met veel plezier gedaan. Ik kwam er echter achter dat ik met alleen trainingsschema's de doelen van de klant soms niet bereikte op lange termijn. Tijdens de opleiding mental-coaching kwam ik er dan ook achter dat je als coach niet de deskundige bent maar dat de klant of cliënt dat zelf is. Ik moest dus echt van weten naar niet weten en samen met de klant of cliënt.

Naast alles wat ik uit de schoolboeken heb geleerd heeft mijn eigen ervaring met depressieklachten mij als "hulpverlener" ook enorm gevormd. Ik blijk een stofje niet genoeg aan te maken waardoor er continu een grijs regenwolkje boven mijn hoofd hing.....inderdaad hing. Na enige jaren chemische medicatie te hebben geslikt en veel last te hebben van de bijwerkingen vond ik het genoeg geweest. Door mij te verbeteren op lichamelijk, mentaal en geestelijk gebied voel ik mij weer super vitaal.

Als ervaringsdeskundige en mijn opgedane kennis vind ik het heerlijk om mensen te laten zien hoe de mogelijkheden van een vitaal leven vlak voor ons voor het oprapen liggen. Efficiënt ademhalen, slim bewegen en af een toe eens op de pauzeknop drukken om te bedenken of je wel bent wie je wilt zijn.

Ik ben er trots op dat Melanie en ik in staat zijn om het vitaliteitsniveau van veel mensen aanzienlijk te kunnen verhogen. Is het niet rechts om dan wel links om. Er is altijd een weg.

SanderHuisman_2

Stuur een mail naar Sander

Invalid Email
Scroll naar boven