Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
5 berichten.
Astrid van Koppenhagen Astrid van Koppenhagen heeft geschreven op 19 maart 2020
GE-WEL-DIG !! Ik voel mij weer VITAAL. Met behulp van Running therapie sessies bij Sander. Het effect is dat ik zelf weer de regie in handen heb om op een positieve manier mijn leven in te richten. Waardoor de kwaliteit van mijn leven indrukwekkend verbeterd is. Ik voel me mentaal en fysiek gezond. Gefocust, zelfbewust en veerkrachtig. Sander is betrokken, bekwaam en prettig in de omgang. Zijn trainingen zijn doelgericht, efficiënt en effectief. En voorzien van goed gedoseerde en goed onderbouwde informatie. Ik ben meer dan tevreden. Enorm bedankt Sander !!
Marlène van Motman Marlène van Motman heeft geschreven op 12 augustus 2019
Ik ben bij Melanie en Sander terecht gekomen i.v.m. heftige duizelingen met als gevolg ook paniekgevoelens. Ik was de controle over mijn lichaam kwijt en daardoor ook mentaal in onbalans. Bij Melanie ging ik voor de energetische therapie en bij Sander voor de Health-check en de ademtechniek. De rust en de veiligheid die ik bij Melanie zowel als Sander heb mogen ervaren in die periode hebben mij weer vertrouwen gegeven. Zij waren voor mij de "steunpilaren" in een fase waarin ik het even kwijt was. Ik kan hun beide van harte aanraden, hun kijk en visie op zaken zijn verhelderd en leerzaam. Ze zijn echte Toppers 🙂
B. Kuijpers B. Kuijpers heeft geschreven op 12 oktober 2018
Met als doel ooit een halve marathon te lopen terecht gekomen bij Sander. Na 17 weken uitkomen op een uurtje hardlopen kon ik in eerste instantie nog niet geloven. De trainingen verliepen echter soepel. De vooruitgang die je iedere week boekt voelt super. Sander weet je enthousiast te maken voor het lopen en geeft je zelfvertrouwen om je doel te behalen. Dat doel (uurtje lopen) is uiteraard gelukt. Nu verder opbouwen, en wie weet een halve of toch die hele marathon. Wil je verantwoord starten met hardlopen bedenk je dan niet en neem contact op met Sander!

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll naar boven