Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Neem de verantwoordelijkheid!

Het zijn bijzondere tijden in de COVID-19 pandemie waarin  we verkeren! Enerzijds is er veel leed, verdriet en onzekerheid over de toekomst. Anderzijds een toename van saamhorigheid, ondersteuning van elkaar en veel creativiteit. We doen het in Nederland middels de intelligente lockdown op een manier waarbij veel verantwoordelijkheid ligt bij de mensen zelf. Zo lang de bekende voorwaarden en hygi├źne in acht worden genomen is er veel ruimte om te ‘bewegen’.

Er is uit onderzoek van het Trimbos instituut een toename van depressieve gevoelens geconstateerd bij een grote groep Nederlanders  (https://www.trouw.nl/zorg/trimbos-instituut-1-op-de-3-slechtere-psychische-gezondheid-door-corona~bd39686a/ ).

De situatie waar we nu inzitten zorgt ook voor een herwaardering met betrekking tot onze eigen gezondheid en vitaliteit. Verantwoordelijkheid voor gezondheid betekend keuzes te maken op gebied van bewegen en voeding om weerbaar te zijn tegen schadelijke invloeden van zowel binnen als buitenaf. Maar maken we op basis van onze kennis (of het ontbreken ervan) wel de juiste keuzes?

Wij, Fit fort he job, kunnen een bijdrage leveren aan de nodige bewustwording, ontspanning en vitaliteit. Preventief door blessurevrij te leren hardlopen, ademtherapie en/of te helpen bij het maken van voeding keuzes.

Dit natuurlijk zonder het leven geheel op de kop te zetten.

Kijk maar eens verder op www.fitforthejob.nl en vraag gerust voor wat meer informatie.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven