Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Melanie Claessen

Melanie

Door de afwisselende situaties heb ik door de jaren heen veel mensenkennis en ervaring opgedaan in verschillende probleemsituaties. Het is voor mij ook de uitdaging om naar de mogelijkheden te kijken en niet naar de beperkingen. Dit zet de mensen ook in hun kracht. De positieve energie, wat dat met zich meebrengt, geeft mij voldoening van het werk.

Ik heb de opleiding Energetische natuurgeneeskunde afgerond. Hierbij kan ik de onbalans bij de cliƫnt visueel maken ,door metingen, en het laten ervaren. Mijn doel is ook om de kijken naar de gehele mens en merk ook in mijn praktijk dat deze werkwijze erg prettig bevonden word.

De match tussen coachen en energetische therapie

Mijn behandelingen omvatten (een combinatie van) coaching, counseling en energetische therapie. Een helder kennismakingsgesprek vormt de basis voor een op jou toegespitste behandeling.

Op deze manier ontstaat er een mooie combinatie tussen enerzijds het coachen en anderzijds het energetische. Zo kan ik zorgvraag gestuurd werken met complete behandelingen die het verschil maken.

Melanie

Stuur een mail naar Melanie

Scroll naar boven