Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Hardloop begeleiding

Iedereen kan hardlopen

Elk jaar starten er enorm veel mensen met hardlopen. Daarbij haakt ongeveer 75% om diverse redenen weer af.

Herken je de volgende situatie? Je gaat hardlopen met een kennis of vriend en de eerste paar runs met een schema van internet gaan prima. Na de training ben je erg moe en heb je wat kleine pijntjes. Vooral je onderbenen moeten het ontgelden. Volgens schema moeten je over twee dagen weer lopen. Dus even doorbijten. Een paar weken later heb je een blessure en ben je ook nog eens geen kilo afgevallen. Motivatie is “below zero” en je hebt besloten dat hardlopen niets voor jou is.

Hardlopen onder deskundige begeleiding voorkomt blessureleed

Hoe vet zou het zijn om op verantwoorde wijze, onder begeleiding van een ervaren trainer in ongeveer 20 weken een uur aan een stuk te kunnen hardlopen? In deze 20 weken loopt je wekelijks met ons een uitgekiend schema waarbij jij centraal staat. Hierbij nemen hartslag en ademtherapie een prominente rol in. Doel van ons is je bewust te leren genieten van hardlopen en dat je na 20 weken zelfstandig kunt hardlopen of je aanmeldt bij een loopgroep of atletiekvereniging.

Tarief: € 32,50 per training.
2e persoon: € 16,-

Lijkt het je leuk om op een prettige en gezellige manier, zonder blessures, te leren hardlopen? Neem dan contact op met Sander.

Body

Stuur een mail naar Sander

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll naar boven