Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Vitaliteit voor uw werknemers

Voorkom ziekteverzuim door de fysieke en mentale weerbaarheid van je werknemers te verbeteren

Je herkent het vast wel dat de maatschappelijke ontwikkelingen ervoor zorgen dat u steeds meer werk moet doen met minder mensen. Er wordt veel aandacht besteed aan vitaliteit voor werknemers.

Vanuit de nieuwe Arbowet, die in 2017 is ingegaan, is een preventiemedewerker in sommige gevallen zelfs verplicht. Toch is er steeds hoger en langer ziekteverzuim bij werknemers. De oorzaak is vaak een disbalans tussen werk en privé waarbij de fysieke weerbaarheid een grote rol speelt

Een zieke werknemer kost geld

Wij hoeven je als werkgever natuurlijk niet te vertellen dat een zieke werknemer gemiddeld tussen de € 250,- en € 400,- euro per dag kost. Je hebt te maken met directe kosten als loondoorbetaling en Arbodienstverlening en indirecte kosten als productieverlies en eventueel vervangend personeel of externe inhuur (bron: MKB servicedesk) We hoeven dus niet uit te rekenen wat een werknemer kost welke 3-4 maanden thuiszit met een burn-out.

Terug naar de basis met ons vitaliteitsprogramma 

Van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan is een uitdrukking welke u wellicht wel eens heeft gehoord. Daar zijn we het mee eens. Echter is het in de huidige maatschappij vaak lastig de balans te behouden tussen werk en privé. Daarnaast is het een uitdaging om de gezonde voedingstoffen op te nemen en hebben uw kostbare medewerkers niet meer de energie zich 100% in te zetten voor het gezamenlijke doel van uw bedrijf. Kortom het fysieke en mentale rugzak is te zwaar. Wij zijn van mening dat het de rugzak niet veel lichter gaat worden dus richten we ons op de fysieke en mentale kracht van de werknemer om de rugzak te kunnen dragen. Bent u een werkgever welke zich ervan bewust is dat de werknemers uiteindelijk de belangrijkste schakel naar succes zijn neem dan gerust contact op met Sander en maak een afspraak voor een oplossing op maat.

Stuur een mail naar Sander

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll naar boven