Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94
Icon-01

Weer soepel bewegen

Wat doe je om te voorkomen dat de ramen uit je kozijnen vallen omdat deze rot zijn? Onderhouden door de kozijnen het te verven, nemen we aan.

Wat doe je om te voorkomen dat je met je auto langs de weg komt te staan met pech? Onderhouden door je auto een beurt te laten geven bij de garage, nemen we aan. Maar wat doe je ter voorkoming van blessures welke je oploopt door allerlei belastende factoren als veel in dezelfde houding bewegen/zitten, zwaar werk, veel sporten en zelfs geestelijke spanningen.

Icon-02

Iedereen kan hardlopen

Je herkend dit misschien. Je gaat hardlopen met een kennis of vriend en samen loopt je de eerste paar runs gezellig samen jullie rondje met een schema van internet.

Na de training ben je erg moe en heb je wat kleine pijntjes aan vooral de onderbenen maar over twee dagen moeten we weer dus even doorbijten. Een paar weken later heb je een blessure en ben je ook nog eens geen kilo afgevallen. Motivatie is “below zero” en je hebt besloten dat hardlopen niets voor jou is.

Icon-03

Burn out te lijf

Weet je dat een van de grootste oorzaken van burn-out een verstoorde ademhaling is?

In rust is het lichaam namelijk in een staat waarbij het aan het sporten is terwijl het eigenlijk moet herstellen van gedane arbeid. Op ten duur zegt het lichaam… “Doe het maar lekker zelf”

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll naar boven