Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Energetische Therapie

Weer in balans met energetische therapie

Heb je dat wel eens, van die vage klachten waar je de vinger maar niet achter kunt krijgen, zo van “Waarom heb ik dat nou, er is toch geen reden voor?”. Je kunt er mee leven, maar het voelt niet lekker. Meestal sluipt het er langzaam een beetje in en sukkel je maar wat aan. Soms echter zijn er problemen met de verwerking van bijvoorbeeld overlijden, scheiding of ander onverwerkte gebeurtenissen. Deze zaken kunnen je dan een gevoel geven dat je er zelf niet meer uitkomt. Als dan ook nog steun van begripvolle vrienden of familie ontoereikend blijkt. Iedereen kan deze therapie ondergaan. Het gaat om bewust worden wat er in je leven speelt en hoe jij hier zelf mee omgaat om je kwaliteit van leven te verbeteren. Met de juiste behandeling, ondersteuning en bewustwording kan er balans komen. Ik behandel niet alleen de klacht maar kijk naar het geheel vanuit een holistische visie naar het psychische, emotionele en fysieke van je lichaam. De klachten op een van deze gebieden kan dan worden behandeld.

Energetische therapie als oplossing

In situaties zoals hierboven beschreven, kun je veel hebben aan de E.E.N Therapie(Eclectische energetische natuurgeneeskunde) Door Energetische therapie kunnen energie velden/banen weer in evenwicht worden gebracht. Energetische therapie is een manier van werken, die gebruik maakt van het energiesysteem in en om de mens. Wanneer dit deel uit balans is, heeft dit effect op andere delen, zowel lichamelijk als mentaal.

Binnen de E.E.N Therapie wordt gewerkt vanuit 3 geneeskundige systemen:

 1. Bewustzijn (Chakra niveau)
 2. Emotie ( Energetisch niveau)
 3. Fysiek ( Fysiek niveau)

De drie systemen zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Vanuit de polsdiagnostiek en radiësthesie haal ik informatie uit deze 3 systemen en zal deze met je worden besproken . Deze informatie link ik aan de hulpvraag en zet ik de behandeling op in. De polsdiagnostiek komt uit de Sivas en is een zuivere meetmethode die niet te beïnvloeden is.

Ik maak ter ondersteuning gebruik van :

 • Het Sanoconcept
 • E.E.N energetica
 • Schlüssler celzouten (lichaamseigen mineralen)
 • Regressietherapie
 • Uittesten voedingsintoleranties
 • Vitamine en mineralen
 • Bachbloesems
 • Psychosociale thematherapie
 • Ademhalingstechnieken
 • NLP oefeningen

Het behandelen van chronische klachten

Energetische therapie is ook effectief bij lichamelijke (chronische) klachten, stress, burn-out, loopbaan en levensvragen. Deze vorm van therapie kan ook zeer nuttig zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen en volwassenen. Voor het meten en voor de lichaamsgerichte behandeling vindt plaats op een behandeltafel of een stoel.

Tarief:

€60,- per behandeling

Spirit

Stuur een mail naar Melanie

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll naar boven