Skip to content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
4 berichten.
Marlène van Motman Marlène van Motman schreef op 12 augustus 2019:
Ik ben bij Melanie en Sander terecht gekomen i.v.m. heftige duizelingen met als gevolg ook paniekgevoelens. Ik was de controle over mijn lichaam kwijt en daardoor ook mentaal in onbalans. Bij Melanie ging ik voor de energetische therapie en bij Sander voor de Health-check en de ademtechniek. De rust en de veiligheid die ik bij Melanie zowel als Sander heb mogen ervaren in die periode hebben mij weer vertrouwen gegeven. Zij waren voor mij de "steunpilaren" in een fase waarin ik het even kwijt was. Ik kan hun beide van harte aanraden, hun kijk en visie op zaken zijn verhelderd en leerzaam. Ze zijn echte Toppers 🙂
B. Kuijpers B. Kuijpers schreef op 12 oktober 2018:
Met als doel ooit een halve marathon te lopen terecht gekomen bij Sander. Na 17 weken uitkomen op een uurtje hardlopen kon ik in eerste instantie nog niet geloven. De trainingen verliepen echter soepel. De vooruitgang die je iedere week boekt voelt super. Sander weet je enthousiast te maken voor het lopen en geeft je zelfvertrouwen om je doel te behalen. Dat doel (uurtje lopen) is uiteraard gelukt. Nu verder opbouwen, en wie weet een halve of toch die hele marathon. Wil je verantwoord starten met hardlopen bedenk je dan niet en neem contact op met Sander!
A. Bosch A. Bosch schreef op 29 mei 2017:
Al meer dan 5 jaar maak ik regulier gebruik van Sanders vaardigheden om de progressiviteit van mijn chronische ziekte van Parkinson in bedwang te houden. Daarbij krijgen in de regel mijn rug- nek en beenspieren een deskundige behandeling. Een welverdiende "chapeau" voor de wijze waarop Sander zijn klant ontvangt, behandeld en adviseert. Zowel aan het begin en als aan het eind van de behandeling heeft hij altijd een luisterend oor voor de specifieke problemen die een dergelijke ziekte met zich meebrengt. Een aanrader voor specifiek en broodnodig onderhoud van het lichaam. Een aanrader voor iedereen, ook zonder chronische aandoeningen. Ga zo door en veel succes.

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll To Top