Spring naar content
Telefoon: +31 (0) 6 47 66 32 94

Weer in balans met energetische therapie

Heb je dat wel eens, van die vage klachten waar je de vinger maar niet achter kunt krijgen, zo van “Waarom heb ik dat nou, er is toch geen reden voor?”. Je kunt er mee leven, maar het voelt niet lekker. Meestal sluipt het er langzaam een beetje in en sukkel je maar wat aan. Soms echter zijn er problemen met de verwerking van bijvoorbeeld overlijden, scheiding of ander onverwerkte gebeurtenissen. Deze zaken kunnen je dan een gevoel geven dat je er zelf niet meer uitkomt. Als dan als ook nog steun van begripvolle vrienden of familie ontoereikend blijkt.

Energetische therapie als oplossing

In situaties zoals hierboven beschreven, kun je veel hebben aan een energetische behandeling. Door Energetische therapie kunnen energie velden/banen weer in evenwicht worden gebracht. Energetische therapie is een manier van werken, die gebruik maakt van het energiesysteem in en om de mens. Wanneer dit deel uit balans is, heeft dit effect op andere delen, zowel lichamelijk als mentaal.

Het behandelen van chronische klachten

Energetische therapie is ook effectief bij lichamelijke (chronische) klachten, stress, burn-out, loopbaan en levensvragen. Deze vorm van therapie kan ook zeer nuttig zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen en volwassenen. De behandeling vindt plaats op een behandeltafel of een stoel. Door middel van handopleggingen en/of strijkende bewegingen langs het lichaam (over je kleding) wordt energie op je overgebracht. Door het overbrengen van de energie wordt het zelf genezend vermogen geactiveerd. Deze energie is op jouw persoonlijk afgestemd en gaat daar heen waar het voor jou op dat moment nodig is, gaat naar die plaatsen die geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Het zorgt ervoor dat je energie weer vrij kan stromen.

Tarief:

€45,- per behandeling

Spirit

Stuur een mail naar Melanie

Meer weten over Fit For The Job?

Volg ons op social media

Scroll naar boven